Begeleiding Integrale zelfzorg


Soms is zelfzorg niet evident. Misschien word je al moe bij de gedachte alleen. Misschien kom je er niet toe, misschien kan je de discipline niet opbrengen. Misschien vind je de tijd niet. Misschien wil je het wel maar lukt het je niet. Misschien heb je het gevoel dat je je gouden kooi niet kan verlaten. Misschien voel je je een slachtoffer.
Of misschien weet je gewoon niet goed hoe je het het best aanpakt.

Denk je dat je baat zou hebben bij begeleiding? Dan wil ik gerust samen met jou je zelfzorg wel eens nauwkeuriger bekijken. Maak een afspraak voor een consult of een 10 wekentraject.


Eenmalig consult?Of10 wekentraject?

In een consult van 1 uur, gaan we samen eerst bekijken waar je tegenaan loopt. Wat zijn je struikelblokken? Waarom kom je niet tot zelfzorg? Kan je ergens specifieke bijsturing gebruiken? We bekijken samen hoe je tijd kan maken en welke oefeningen of technieken voor jou zinvol zouden zijn. Als dat technieken zijn uit deze rubriek, kan ik je daar heel veel tips rond geven. De bedoeling van een consult is niet een volledige begeleiding zoals het 10 wekentraject ( = 6 consulten) maar eerder een duwtje in de rug zodat je snel zelf vertrokken bent.


In een 10 wekentraject (= 6 consulten) doen we hetzelfde als een eenmalig consult alleen gaan we een stapje verder. We maken een gedetailleerde analyse van je huidige zelfzorg. We bespreken wat je wil bereiken. En we stellen samen een voor jou, haalbaar plan op van hoe jij concreet aan de slag kan gaan. Je komt om de 2 weken 1 uur op consult. Daarin overlopen we samen je vooruitgang. We bespreken je struikelblokken, sturen bij en als het om voor mij gekende technieken gaat, kunnen we deze samen eventueel beoefenen. De bedoeling is dat je na 10 weken zodanig geraakt bent door je eigen inspanningen, dat je resultaat voelt en dat je automatisch gemotiveerd bent om je zelfzorg verder te zetten of zelfs uit te breiden mocht je dat willen. Maw je bent vertrokken om zelfstandig verder te kunnen.

Recensies 10 wekentrajectPraktisch


Prijs
Eenmalig consult: 65 Euro
10 wekentraject (=6 consulten) : 350 Euro

Boeken?
Eenmalig consult: Je kan zelf je consult boeken in de online agenda.
10 wekentraject (=6 consulten) : Je kan zelf 6 consulten boeken met ongeveer 2 weken tussen in de online agenda. Indien er moeilijkheden zijn in het vinden van een geschikt moment, dan belt u best om dit samen te overlopen.

Wat je ook kiest, we gaan voor voelbare resultaten op maat waarbij je je volledige menselijk poteniƫel integraler benut!